[vc_row is_section=”yes” remove_margin_top=”yes” remove_margin_bottom=”yes” remove_border=”yes” css=”.vc_custom_1617560744023{margin-bottom: 50px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 150px !important;background-image: url(https://delivery.rrgas.ro/wp-content/uploads/2021/03/benzinaria.jpg?id=3444) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”rounded-top”][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Politica de livrare” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_font_weight=”400″ sub_heading_color=”#ffffff” main_heading_font_size=”4rem” sub_heading_font_size=”26px” sub_heading_line_height=”36px”]

Comenzile la domiciliu se pot da telefonic sau prin intermediul site-ului rrgas.ro incepand cu ora 10:00 pana la ora 21:30.

[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. Comenzi

Unele produse listate pe platforma rrgas.ro, pot conține substanțe alergene și este de datoria exclusivă a utilizatorului sa se intereseze în prealabil prin intermediul formularului de contact daca produsele ce urmează a fi livrate conțin sau nu acești alergeni. Totodată unele produse pot fi nerecomandate anumitor persoane ce suferă de anumite boli cronice sau acute. Este datoria utilizatorului sa consulte medicul specialist pentru a afla dacă ingredientele sunt potrivite pentru afecțiunea în cauză. R&R Gas nu poate fi făcut raspunzător de efectele adverse ce pot avea loc în urma consumului necorespunzător al acestor alimente.

Comenzile la domiciliu se pot da telefonic sau prin intermediul site-ului rrgas.ro incepand cu ora 10:00 pana la ora 21:30.

Atunci când plasați o comandă pe acest site, vi se poate cere să furnizați o adresă de email, un număr de telefon și parola. Trebuie să vă asigurați că vă păstrați în siguranță combinația acestor detalii și nu le puneți la dispoziția altor persoane intenționat sau accidental. R&R Gas nu poate fi făcut răspunzător de pierderile ce pot fi înregistrate de accesul persoanelor neautorizate la datele de autentificare ce survine ca urmare a neglijentei sau necunoașterii modalităților de protecție a credențialelor de autentificare pe site-urile web protejate de username si parola în speța www.rrgas.ro

Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și de acceptul nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii comenzii prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că noi vom fi capabili să onorăm comanda. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea și capacitatea de livrare. În cazul în care mâncarea comandată și capacitatea de livrare sunt disponibile, vom accepta comanda și o vom confirma. Dacă detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmată printr-un apel telefonic, în care vor fi menționate și timpul de livrare aproximativ.

Dacă livrarea de comenzi nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, vă vom înștiința printr-un mesaj apel telefonic.

In cazul in care nu primiti confirmarea telefonica in 10 minute de la plasarea comenzii, va rugam sa ne sunati la unul din numerele de telefon: 0264 222587, 0745 383298, 0785 242 869 intre orele 11:00 si 21:30.

2. Prețuri produse

Prin utilizarea website-ului rrgas.ro, utilizatorul înțelege că va comanda produse direct de la R&R Gas, de unde va primi inclusiv bonul fiscal (sau factura fiscală în cazul în care o solicită).

Toate prețurile listate pe site sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Prețurile includ toate taxele. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site bunurilor și serviciilor fără o notificare prealabilă.

3. Livrarea

Utilizatorul ia la cunoștință că termenul de livrare listat pe site, precum și termenul primit prin telefon după efectuarea comenzii este unul estimativ și nu exact, timpul exact putând să fie mai mic sau mai mare în funcție de condițiile neprevăzute de trafic, precum și de diponibilitatea ridicării mâncării la ora promisă la momentul plasării comenzii. Utilizatorul întelege ca la orice moment, datorită unor conjuncturi neprevăzute (pană de curent, defectare utilaje, accidente , etc ) se poate ca respectiva comandă să fie anulată unilateral de către R&R Gas, caz în care va fi notificat printr-un apel telefonic.

Livrarea se realizează pe raza Municipiului Dej.

Cost livrare:

– in Dej livrarea este gratuită la comenzi de minim 20 lei;

– în zonele limitrofe Dejului (Cuzdrioara, Urisor, etc…) aceasta este gratuită la comenzi de minim 80 lei, daca traficul permite.

Dacă la momentul livrării sunteți contactat în repetate rânduri și nu sunteți disponibil, se va percepe o taxă de 10 lei pentru o livrare ulterioară a comenzii.

În cazul neacceptării livrării comenzii la timpul pentru care se preconizează sau în imposibilitatea noastră de a livra la timpul cuvenit din cauza incapacității de a oferi instrucțiuni adecvate sau autorizări, atunci aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare va fi responsabilitatea dumneavoastră și va trebui să ne despăgubiți integral pentru astfel de costuri.

R&R Gas nu va fi răspunzător față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere. Vă rugăm să aveți în vedere probabilitatea nu putea onora comenzile în anumite locații. În astfel de situațiii, noi vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când se face comanda și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea la o adresă alternativă.

4. Anulări comenzi

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp la adresa de email rrgasimpex@gmail.com sau la unul din numerele de telefon afisate pe site, transmițând numărul comenzii. Dacă restaurantul acceptă anularea, nu se aplică nicio taxa de anulare. Dacă restaurantul refuză anularea comenzii, din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau personalul de livrare a fost deja expediat, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

Putem anula un contract dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv. Vă vom anunța dacă este cazul și vă vom returna orice plată pe care ați făcut-o.

În cazul în care solicitarea de anulare a fost făcută ulterior livrării și restaurantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau recredita debitul dumneavoastra cu suma totală în termen de 14 zile.

În cazul neplăcut în care va vom livra un produs greșit, aveți dreptul de a respinge livrarea acelui produs și vă va fi restituită integral suma de bani pentru produsul lipsă. Dacă nu veti fi informat din timp despre lipsa produselor, aveti dreptul de a solicita un restituire completa a banilor si de a refuza comanda.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

close

Coșul tău

Comenzile mele

Nu există produse în coș.

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

Comanda ta

Produs Sub-total
Sub-total 0.00 lei
Total 0.00 lei

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă procesa comanda, pentru a vă susține experiența pe tot acest site web și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

0 Produse cart count