Despre R&R Gas

Societatea R&R GAS Impex a fost înființată în anul 1998 de către doi frați, antreprenori români, domnii Rocas Ioan și Rocas Iulian. De aici vine și denumirea firmei “R&R”.

R&R Gas

Obiectul de activitate al companiei a fost la început “comercializarea carburanţilor auto” prin staţia de distribuţie proprie. Aceasta este situată la ieşirea din municipiul DEJ spre Bistriţa. Ascensiunea companiei a fost constantă, astfel serviciile oferite s-au diversificat şi ele.

Oportunităţi şi Dezvoltare

Fiind o zonă cu un vad comercial foarte bun, aşezată pe o rută intens circulată, un nod rutier între Moldova şi nordul şi nord-vestul Transilvaniei, compania s-a dezvoltat rapid, astfel că în 2002 a fost extinsă locaţia prin deschiderea restaurantului “R&R”, cerinţele clienţilor fiind acoperite mai bine.

De la bun început, restaurantul R&R s-a remarcat prin calitatea, diversitatea şi siguranţa alimentară a produselor preparate, fiind perceput de clienţi ca unul dintre cele mai bune restaurante din regiune.

Echipa noastra

Mirabela Ibraimof

Director Restaurant

Sebastian Danciu

Director General

Nicolae Roman

Director Economic

Angela Martin

Director Adjunct Restaurant

Date de contact

Mail: rrgasimpex@gmail.com
Tel.1: 0264 222587 
Tel.2: 0745 383298
Program: 10:00 – 21:30

  close

  Coșul tău

  Comenzile mele

  Nu există produse în coș.

  Billing details

  Additional information

  Comanda ta

  Product Subtotal
  Subtotal 0.00 lei
  Total 0.00 lei

  Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă procesa comanda, pentru a vă susține experiența pe tot acest site web și în alte scopuri descrise în privacy policy.

  0 Produse cart count