Dragi prieteni ai gastronomiei rafinate și experiențelor culinare autentice, la R&R GAS, suntem dedicați să oferim nu doar mâncare excelentă, ci și experiențe memorabile pentru toți clienții noștri.

Avem o surpriză specială pregătită pentru tine! Dacă îți ridici comanda personal de la noi, te așteaptă o reducere generoasă ca o mică recompensă pentru că ai ales să ne vizitezi.

Cum Funcționează?

E simplu! Plasează comanda ta prin intermediul site-ului nostru delivery.rrgas.ro sau telefonic, la 0745 383298, iar apoi vino să o ridici personal de la noi. În momentul în care ajungi la restaurant și ridici comanda, vei primi automat o reducere specială aplicată la totalul comenzii. Este o modalitate minunată de a-ți răsplăti fidelitatea și de a te bucura de mâncarea noastră la un
preț mai accesibil.

De Ce Să Alegi Ridicarea Personală a Comenzii?

Ridicarea personală a comenzii nu este doar o modalitate de a economisi bani, ci și o oportunitate de a interacționa direct cu echipa noastră și de a te bucura de o experiență culinară autentică. Vei putea vedea cum sunt pregătite preparatele tale preferate și vei simți aroma îmbietoare a bucatelor noastre proaspete chiar în momentul în care le ridici. În plus, poți să ne întrebi orice sau să ne faci recomandări în timp ce ești aici și vom fi bucuroși să te servim și să ne asigurăm că pleci cu zâmbetul pe buze și stomacul plin.

Pregătește-ți Comanda și Vino Să Ne Vizitezi Astăzi!

Nu mai sta pe gânduri! Plasează acum comanda ta și pregătește-te să te bucuri de o reducere specială atunci când vii să o ridici. Fie că ești în căutarea unei cine rapide după muncă sau vrei să te răsfeți cu o masă copioasă în compania celor dragi, suntem aici pentru tine, gata să-ți oferim pasiunea noastră pentru mâncare la un preț redus.

Așteptăm Cu Nerăbdare Vizita Ta!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu aroma delicioasă a preparatelor noastre în aer. Vino să ne vizitezi astăzi, ridică-ți comanda și primește o reducere specială din partea noastră. Pentru mai multe informații sau pentru a plasa o comandă, vizitează site-ul delivery.rrgas.ro sau sună la 0745 383298.

Mulțumim că ne permiți să facem parte din momentele tale speciale și că ne acorzi încrederea ta!
Așteptăm cu nerăbdare să te răsfățăm cu deliciile noastre și să te surprindem cu mai multe oferte speciale în viitor!

Cu drag,
Echipa noastră de la R&R GAS

close

Coșul tău

Comenzile mele

Nu există produse în coș.

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

Comanda ta

Produs Sub-total
Sub-total 0.00 lei
Total 0.00 lei

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă procesa comanda, pentru a vă susține experiența pe tot acest site web și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

0 Produse cart count